Навчальна практика студентів першого курсу напряму підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»

З 6 по 12 жовтня 2016 року студенти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, економічного факультету першого курсу напряму підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» перебували на навчальній практиці «Університетська освіта» та «Вступ до фаху».

Під час практики студенти відвідали різні заклади туристичної галузі. Їх завдання полягало в тому, щоб ознайомитись із роботою цих організацій. В рамках проходження практики студенти побували у: містах Чернівці та Хмельницький, у Хотинській фортеці, у Меджибізькому замку, у палацово-парковому ансамблі «Самчики».

У Кам’янці-Подільському студенти два дні знайомились з історією Кам’янця-Подільського, його архітектурними пам’ятками. Крім того мали можливість ознайомитись із роботою таких закладів як: готель «7 днів», «Гала-готель», стейк-хаус «Лондон», кав’ярня «Кава від поліцмейстера», виставкова зала Кам’янець-Подільського державного історичного музею-заповідника тощо.

Після проходження практики студенти зрозуміли, що для успіху у власній професії слід бути ініціативними, вникати у справу, задавати питання і прагнути до своєї мети та професійної реалізації.

Підготувала: доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Богдана Опря.

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail