День туризму на економічному факультеті

27 вересня 2016 року студенти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, економічного факультету напряму підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» відзначили Міжнародний день туризму.

Програма святкування включала у себе офіційну та неофіційну частину. У рамках першої – студентів та викладачів привітала з професійним святом директор Департаменту гуманітарної політики міської ради Альона Леонідівна Кузема. Вона ж відзначила кращих студентів грамотами. Далі до привітань приєднався декан економічного факультету Володимир Юрійович Лисак, який також нагородив кращих студентів грамотами та подяками.

Після урочистостей свято продовжилося в неофіційному форматі, у рамках якого для перших курсів студенти старших курсів організували квест та різноманітні спортивні змагання на свіжому повітрі. Після активних забав усі бажаючі мали можливість посмакувати смачною кашею на подвір’ї факультету. Завершив святкову програму концерт організований студентами на туристичну тематику.

Святкування Міжнародного дня туризму вже стало гарною традицією на факультеті, яка підтримується і студентами, і викладачами.

Підготувала: доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Богдана Опря.

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail