Веселовська Таїсія Євгеніївна

Веселовська Таїсія Євгеніївна (06.10.1956, м. Кам’янець-Подільський Хмельницьк. обл.) – інженер-технолог, канд. техніч. н., фахівець в галузі харчових технологій. Закінчила Кам’янець-Подільську СШ №15 (1973), Одеський технологічний і-т харч. пром-сті (1979р. спец. Технологія м’яса і м’ясопродуктів; 1984р.- Технологія консервування). 1979-1981 – технолог-кулінар закладів харчування воєнторгу 211. З 1981 року на викладацькій роботі в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист. 2011-2017 – завідувач технологічного відділення коледжу. 2013-2017 – ст. викладач каф. тур. та гот.-рест. справи за сумісн., з 09.2017 – ст. викл. каф. за осн. місцем роб..

2008 – практика з німецької гастрономії (професійна школа «Центр вищих ступенів Бріллат-Саварін» Берлін, Вайсензеє).

Захистила канд. дис. «Інтенсифікація сушіння яблучних вичавок та удосконалення процесів їх промислового використання» (2010, науков. кер. – д-р техн. н., проф. Малежик І.Ф., спец. Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармац. виробництв).  Автор і співавтор 24 науков. праць, з них 3 патенти на винаходи.

2012-2017 – експерт акредитаційної комісії МОН України.

Нагороджена почесною грамотою та дипломом Міністерства аграрної політики України; грамотою Ради директорів вищих навч. зак. І-ІІ рівнів акредитації Хмельн. обл., Почесною грам. Нац. унівесит. харч. технологій.