Підвищення кваліфікації в рамках пілотного проєкту «Підприємницький університет»

26–28 серпня 2020 р. викладачі кафедри економіки підприємства д.е.н., професор Ящишина Ірина Володимирівна та к.е.н., старший викладач Боднарчук Тетяна Леонідівна взяли участь у тренінгу «Інноваційне підприємництво та управління стартап проєктами», який було організовано стартап інкубатор YEP! спільно з Міністерством освіти та науки України, Міністерством цифрової трансформації України, Дія.Бізнес тощо в рамках пілотного проєкту «Підприємницький університет».

Протягом триденного тренінгу команда організаторів YEP! на чолі із засновником Андрієм Заiкіним та головний спікер, ментор акселератора, генеральний директор StarTau (Ізраїль) Олена Донець поділилися практичним досвідом у сфері стартапингу та провели детальне консультування щодо впровадження на базі університетів програми «Інноваційне підприємництво та управління стартап проєктами», рецензованої фахівцями з Естонії, США та Ізраїлю.

Викладачі кафедри успішно пройшли підвищення кваліфікації в рамках тренінгу, щоб із 17 вересня дати старт реалізації пілотного проєкту «Підприємницький університет» на базі Університету.

Сертифікат Ящишиної І.В.

Сертифікат Боднарчук Т.Л.

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail