Pearson Test of English

5 березня 2020 року у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка відбулася зустріч директора English Assessment Centre Khmelnytsky Світлани Пілішек зі студентами та викладачами економічного факультету: Олійник О. С., Боднарчук Т. Л., Опрею Б. О., Буторіною В. Б., Веселовською Т. Є., Ковтуник І. І. Щиро, відверто й детально пані Світлана розповіла про переваги міжнародного сертифікату Pearson Test of English (PTE): безстроковий сертифікат; зрозумілий та чіткий формат, який практично не потребує додаткової підготовки; відповідність вимогам CEFR та комунікативній методиці; визнання МОН України; визнання навчальними закладами та роботодавцями в багатьох країнах світу.

Тести PTE General таYoung Learns оцінюють комунікативні навички (письмо, говоріння, аудіювання та читання). В тестах використовуються завдання, які відображають реальні ситуації спілкування.

У процесі спілкування студенти та викладачі мали можливість обговорити нюанси успішної здачі тесту та отримати наочні матеріали для підготовки.

В результаті зустрічі усі учасники зрозуміли, що Міжнародний мовний сертифікат Pearson Test of English – шлях до навчання в авторитетних закладах Європи, престижної роботи в Україні та за кордоном, а також вільного спілкування з іноземцями.

Підготувала: Богдана Опря, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи.

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail