ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА АКЦІЯ В ШКОЛАХ м. ГОРОДОК

Правильний вибір професії значною мірою гарантує молоді ефективне використання її сил і знань в інтересах особи і суспільства, тому проблема професійного самовизначення гостро постає перед старшокласниками в процесі формування орієнтирів на майбутнє. Випускники загальноосвітніх навчальних закладів потребують підтримки і кваліфікованої допомоги у власному професійному виборі. Допомогти зробити правильний вибір  – одна з найважливіших ділянок профорієнтаційної роботи колективу кафедри туризму та готельно-ресторанної справи університету.

4 квітня д.і.н., професор, завідувач кафедри Баженова С.Е., викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи к.т.н., доцент кафедри Веселовська Т.Є., к.г.н., ст. викладач Ковтуник І.І., к.е.н., доцент Марусей Т.В. взяли участь у виїзній профорієнтаційній акції в загальноосвітніх навчальних закладах м. Городок Хмельницької обл.

Виступаючи перед учнями Городоцьких ліцеїв №№1, 2, 4 професор Баженова С.Е. розкрила перспективи навчання в Кам’янець-Подільському національному університеті ім. І.Огієнка, розповіла про спеціальності ВНЗ та економічного факультету, умови вступу та навчання.

В бесіді з учнями 11 класів відвіданих ліцеїв викладачі кафедри Ковтуник І.І., Веселовська Т.Є., Марусей Т.В. пояснили місце спеціальностей «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа» в сфері обслуговування, розкрили перспективи вдосконалення професійного зростання, умови роботи з обраної спеціальності, обсяг знань, умінь і навичок, яких вона вимагає, відповіли на  численні питання.

В бесідах з керівниками навчальних закладів зазначалося, що об’єднання зусиль середньої і вищої школи дасть можливість підготувати таких спеціалістів, які вимагає наша країна на сьогоднішній день

Розроблений комплект агітаційного та рекламного матеріалу розрахований на учнівську молодь та їх батьків, в яких йдеться про спеціальності, які можна отримати в університеті, які документи необхідні для вступу, де знаходиться приймальна комісія та часи її роботи.

Веселовська Т.Є.

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail