Англомовний захід для майбутніх фахівців туристичної галузі

26 вересня на економічному факультеті відбувся міжнародний науковий симпозіум «Туризм у ХХІ столітті: реалії, виклики, загрози» організований кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи. Відкрив захід декан факультету В.В. Ткачук.

Завідувач кафедри С.Е. Баженова виступила із доповіддю, де змістовно розкрила історико-культурний потенціал Хмельниччини, його роль в розвитку туризму регіону та країни.

Випускник університету Royal Holloway University of London Noah Barr розповів учасникам симпозіуму про галузь туризму та її роль в економіці Англії, ознайомив присутніх з особливостями нормативно-правого регулювання туристичного бізнесу. Синхронний переклад його доповіді здійснювали студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи. Презентаційні матеріали виступаючого розширили кругозір студентів щодо розвитку туризму в Англії. Жваво пройшло обговорення виступів, де молодь приймала участь в дискусіях англійською мовою.

Другою половиною наукового заходу були мовні курси для викладачів факультету та студентів, які викликали неабиякий інтерес у присутніх. Гість симпозіуму Noah Barr розповів про розвиток англійської мови, виділив її особливості. В процесі комунікації відбувся двосторонній обмін ідеями та інформацією між учасниками симпозіуму.

 

Матвейчук Л.О.,

член НСЖУ

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail