Підсумкове заняття з дисципліни «Організація власної справи»

Студенти ІІ курсу історичного факультету у рамках вибіркової навчальної дисципліни «Організація власної справи», запропонованої кафедрою економіки підприємства, успішно захистили власні бізнес-плани.

На початку вивчення курсу молодь отримала ІНДЗ, зміст якого полягав у складанні бізнес-плану можливої власної справи. Опанування навчальними темами дисципліни допомогло другокурсникам отримати достатньо теоретичних знань для грамотного оформлення плану. Екскурсія до фіскальної служби, практикум з розробки бренду, круглий стіл та ряд творчих домашніх завдань допомогли студентам набути необхідних умінь та навичок для структурування бізнес-плану та аналізу передумов та перспектив заснування власної справи.

Студенти історичного факультету продемонстрували креативний підхід до оформлення та подачі своєї бізнес-ідеї, підприємницькі здібності під час вибору виду діяльності та визначення ризиків.

Загалом старший викладач кафедри економіки підприємства Буторіна В.Б. підкреслила перспективність бізнес-планів, запропонованих молоддю, і побажання студентам вірити у власні сили та використовувати знання, набуті під час вивчення дисципліни «Організація власної справи».

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail