Екскурсія на ДП НТК “Завод точної механіки”

21.05.19 студенти третього курсу економічного факультету, груп Ep1-B16 та PTB1-B16, з метою закріплення теоретичних знань та оволодіння практичними навичками, вивчаючи дисципліну “Внутрішній механізм управління виробництвом”, побували на ДП НТК “Завод точної механіки” з викладачами кафедри економіки підприємства Олійник О.С. та Свідером О.П.

Під час пізнавальної екскурсії студенти ознайомилися з механізмом управління виробництвом з урахуванням особливостей випуску продукції оборонного характеру та значущості поліекономіста на підприємстві, його незамінної ролі в одержуванні прибутковості підприємства та оплати праці працівників.

Керівництво підприємства, на чолі з новопризначеним директором Кішком В.П., люб’язно надали можливість студентам пізнати особливості виробництва продукції в сучасних умовах на обладнанні попередніх поколінь.

Начальник виробництва та заступник начальника охорони супроводжували студентів і росказували їм про особливості управління виробництвом на різних його етапах.

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail