Відкриття туристичного сезону 2019 року «Кам’янець на Поділлі – український колорит»

19-21 квітня студенти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, економічного факультету, напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» взяли активну участь в офіційному відкритті туристичного сезону 2019 року «Кам’янець на Поділлі – український колорит».

Студенти у якості гостей, волонтерів та активних учасників відвідали: презентацію експозиції «Фортифікація та артилерія Руської брами»; фольклорно-розважальну програму «Подільські вечорниці»; туристичний форум «Кам’янець на Поділлі – український колорит»; закладення першого каменю будівництва Меморіалу Присязі на вірність Україні; народне дійство «За тиждень Великдень»; майстер-клас «Подільський сувенір»; виготовлення сувеніру «Подільське намисто»; фольклорний флеш-моб «Подільське намисто»; етно-дискотеку «Файно-dance».

Майбутні професіонали туристичної та готельно-ресторанної справи заглибились у дружню атмосферу європейського туристичного центру. Переконалися, що наше неповторне місто Кам’янець-Подільський зачаровує доброзичливістю, толерантністю та комфортом для перебування та дає можливість реалізувати сміливі плани та перспективи.

Підготувала: Богдана Опря, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи.

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail