ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА АКЦІЯ В ЗАКЛАДАХ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ м. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ

Профорієнтаційна робота з випускниками  закладів профтехосвіти – одна з найважливіших ділянок профорієнтаційної роботи колективу кафедри туризму та готельно-ресторанної справи університету.

28 березня викладачі університету к.і.н., професор історичного факультету Хоптяр Ю.А., к.м., доцент кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації творів мистецтва Гуцул І.А.,  викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи к.т.н., доцент кафедри Веселовська Т.Є., к.г.н., ст. викладач Ковтуник І.І., к.і.н., ас. Кафедри Хоптяр А.Ю.  взяли участь у виїзній профорієнтаційній акції у заклади професійно-технічної освіти м. Хмельницький.

Виступаючи перед учнями «ДНЗ Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг» професор Хоптяр Ю.А. розкрив перспективи навчання в Кам’янець-Подільському національному університеті ім. І.Огієнка, розповів про спеціальності ВНЗ.Старший викладач кафедри туризму і готельно-ресторанної справи к.г.н. Ковтуник І.І. розкрила місце спеціальностей «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа» в сфері обслуговування.

Під час зустрічі з учнями Хмельницького професійного ліцею №8 доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи к.т.н. Веселовська Т.Є. розкрила перспективи вдосконалення професійного зростання, умови роботи з обраної спеціальності, обсяг знань, умінь і навичок, яких вона вимагає.

Проведена бесіда з директором ліцею Станіславом Г.В., який зазначив, що об’єднання зусиль навчального закладу і тих закладів, які зацікавлені брати наших випускників, тоді ми разом підготуємо таких спеціалістів, які вимагає наша країна на сьогоднішній день.

У вищому професійному училищі №25 доцент кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації творів мистецтва Гуцул І.А., розповів   про студентів університету, які закінчили дане училище і успішно продовжують навчання в університеті, запросив учнів, які мають художній хист і бажання продовжити навчання в Камянець-Подільському національному університеті ім.І.Огієнка.

Профорієнтаційні заходи відвідали  близько двохсот учнів 2-3 курсів навчальних закладів, які змогли поспілкуватись з представниками нашого закладу освіти, дізнатись про спеціальності, за якими навчаються в Кам’янець-Подільському університеті імені Івана Огієнка, умови вступу та навчання.

Розроблений комплект агітаційного та рекламного матеріалу розрахований на учнівську молодь та їх батьків, в яких йдеться про спеціальності, які можна отримати в університеті, які документи необхідні для вступу, де знаходиться приймальна комісія та часи її роботи.

Підготувала Веселовська Т.Є.

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail