Всеукраїнський економічний форум «Актуальні проблеми розвитку економіки»

18 жовтня 2018 р. на економічному факультеті кафедрою економіки підприємства було проведено науково-практичний захід «Всеукраїнський економічний форум «Актуальні проблеми розвитку економіки». У конференції взяли участь більше 40 студентів коледжів. Традиційно свої доповіді представили учасники Кам’янець-Подільського податкового коледжу, Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості, ДВНЗ Кам’янець-Подільського індустріального коледжу, Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу. Вперше у форумі взяли участь студенти Кам’янець-Подільського медичного коледжу. Організатори заходу були раді вітати також і гостей з Кривого Рога – викладача та студентів Гірничо-електромеханічного коледжу ДВНЗ «Криворізький національний університет».

З вітальним словом до учасників звернулися декан економічного факультету Ткачук В.В., завідувач кафедри економіки підприємства Ящишина І.В. та заступник декана з наукової роботи Боднарчук Т.Л. Модераторами секційних засідань виступили викладачі кафедри економіки підприємства – Мазур Н.А., Буторіна В.Б., Лисак В.Ю., Кушнір О.К. Учасники представили цікаві, змістовні доповіді та презентації, що висвітлювали актуальну проблематику соціально-економічного розвитку. Основна увага була звернена на питання різноаспектного розвитку підприємництва в умовах трансформаційних змін та соціально-економічної ефективності впровадження системи інклюзивної освіти. Під час форуму учасники мали змогу показати результати своїх досліджень, висловити власні думки, взяти участь у дружній та невимушеній дискусії.

Усі учасники форуму були відмічені сертифікатами та винагородженні подяками. Для гостей заходу було організовано цікаву екскурсію Старим містом та фортецею.

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail