Твоя країна

28-29 травня 2016 року в Кам’янці-Подільському було проведено перший візит проекту “Твоя країна” від Всеукраїнської молодіжної громадської організації “Фундація Регіональних Ініціатив”.

“Твоя  країна” — це 3­4­денні візити  груп молоді  з різних міст  до приймаючого міста з насиченою програмою. Особливість в тому, що “Твоя країна” — не одно­ (чи  кілька­)  разовий  проект,  а  рух,  до  якого може  долучитися  будь­хто  охочий, щоб показати своє місто, село чи край. Він спрямований на те, щоб якнайбільше молодих людей побачило  більше  різноманітних  куточків  своєї  країни та знайшло  нових  друзів і відкритий для будь­кого, хто хоче познайомити людей зі своїм рідним містом.

Однією з організаторів проекту виступила студентка 2 курсу економічного факультету спеціальності “Туризм” Кам’янець-Подільського національного університету ім. Івана Огієнка, Габрух Наталія Олександрівна.

Учасники проекту приїхали з різноманітних міст України, таких як: Харків, Київ, Дніпропетровськ, Одеса, Луцьк, Вінниця, Львів. Для них була складена і проведена активна та цікава програма заходів для кращого ознайомлення з нашим містом.

У перший день було проведено екскурсію історичною частиною Кам’янця-Подільського, лекторій про програму “Active citizens” від Британської Ради,  презентована платформа дистанційної освіти “ВУМonline” та спортивна версія гри в “Мафію”.

На другий день проекту учасники взяли участь у майстер-класі з гончарства у одній з веж Старої фортеці, слухали лекторій про проект “Твоя країна”, були проведені також екскурсія графіті у новій та старій частинах міста і майстер-клас з фаєр-шоу.

Вся команда організаторів “Твоя країна” у Кам’янці-Подільському намагалися зробити програму максимально цікавою та урізноманітненою подіями. Усі учасники проекту залишилися задоволеними та сповненими вражень.

Підготувала: Габрух Наталія Олександрівна, студентка 2 курсу економічного факультету спеціальності “Туризм” Кам’янець-Подільського національного університету ім. Івана Огієнка

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail