Конференція у Запоріжжі

Студенти економічного факультету Петик А., Дьомічева А., Храбрих М. та Ленчицька Н. галузі знань 1401 Сфера обслуговування напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справа взяли участь у І Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «Сталий розвиток економіки на засадах ресурсоефективності», яка відбулась 24 листопада 2015 року у м. Запоріжжя. Захід було організовано на базі Запорізького національного університету, у ньому взяли участь молоді науковці України. Особливо захоплююче велась наукова дискусія за напрямами, до яких долучились і студенти економічного факультету нашого університету, – «Сучасний стан та перспективи зеленого туризму» та «Розвиток органічного ринку України».

Петик Анастасія виступила з доповіддю «Агротуризм в контексті розвитку туристичної галузі», науковим керівником під час написання якої була старший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Тітаренко О.М. Дьомічева Анастасія представила присутнім змістовну доповідь на тему «Вплив розвитку органічного ринку на ресторанний бізнес», науковим керівником була старший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Буторіна В.Б.

В учасниць конференції від Кам´янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка взяли коротке інтерв’ю для місцевого телеканалу. Студентки впевнено відповіли на запитання журналістів.

Заступник декана

економічного факультету

з наукової роботи та

інформатизації навчального процесу                             В.Б.Буторіна

DSC_0276 DSC_0282 DSC_0285

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail