День туризму

25 вересня 2015 року економічний факультет Кам’яець-Подільського національного
університету імені Івана Огієнка відзначив День туризму. Організували свято кафедра туризму та готельно-ресторанної справи разом зі студентами галузі знань Сфера обслуговування.

Програма святкувань була насиченою. Зранку до приміщення факультету пропускали лише після вірної відповіді на одне з запитань на туристичну тематику. Протягом робочого дня силами студентів ІІІ курсу напряму підготовки Туризм було організовано роботу туристичної агенції «КОЛОБОК», слоганом діяльності якої стали слова «Прокотись по факультету!» Агенція продавала студентам путівки за шістьма туристичними напрямками –

  • лікувальний курорт «Деканат»,
  • пізнавальна екскурсія «Бібліотека»,
  • гурман-тур «Буфет»,
  • тур для заробітчан «Кафедра управління персоналом та економіки праці»,
  • шопінг-тур «Кафедра економіки підприємства»,
  • екзотичний курорт «Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи».

Зібрані туристичною агенцією кошти було спрямовано на компенсацію витрат студентів ІІ курсу напряму підготовки Готельно-ресторанна справа, витрачених на підготовку найсмачнішої частини свята. Безумовно, мова йде про частування усіх студентів і викладачів туристичною кашею. У дворі факультету зранку було розведене багаття, кипів казан, накривалися столи. На великій перерві кожен бажаючий мав змогу посмакувати ароматний обід, що став кульмінацією Дня туризму на економічному факультеті.

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail